Pannonicum Quality Cardio   •   Pannonicum termékcsalád   •   Étrend-kiegészítők   •   Jericho Holt-tengeri kozmetikumok

 

 

Pannonicum Quality Cardio rágótabletta

A tudomány igazolta, hogy Magyarországon is a szív és érrend-szeri megbetegedések okozzák a legtöbb halálesetet. Bizonyítottan megállapították, hogy a vörös szőlőnek a héjában és magjában, valamint az ebből készült vörösborban olyan anyagok találhatók, amelyek naponta fogyasztva hosszútávon védenek a fellépő szív-infarktussal, trombózissal és érelmeszesedéssel szemben, valamint segítenek a koleszterin megfelelő szinten tartásában.

A Pannonicum Quality Cardio rágótablettában a méltán híres MAGYAR szőlőfajtákat (6-ot), valamint piros, kék és vörös bo-gyós gyümölcsöket (meggy, szeder stb.), és ehhez kapcsolódó iga-zoltan bio-termesztésű zöldségeket (fokhagyma, cékla), használ-tunk, kiegészítve két fajta édesvízi algával (Chlorella vulgaris, Spirulina platensis).

A vörös szőlő héjában és magjában, valamint a kék-, vörös-, és pi-ros bogyós gyümölcsök héj alatti részében található, (ún. másodla-gos anyagok, amelyek a flavonoidok csoportjába tartoznak) polifenol vegyületek védik az ereket, csökkentik a vérnyomást, növelik az ér-falak rugalmasságát.

Ezekből válogattuk össze, és ezekből készül a Quality Cardio termék.


Termékvásárlás itt...

A FLAVONOIDOK

- Erős gyökfogó hatással rendelkeznek, erősítik a szervezet immunrendszerét, megkötik a károsító szabadgyököket.
- Csökkentik a trombózis képességet.
- Növelik az érfalak rugalmasságát.
- Időskorban, nagyfokú stressz, vagy munkatempó hatására látásunk romolhat.

A flavonoidok olyan vegyületek, amelyek a karotinokkal együtt elősegítik a tisztább látást, főleg retina-elváltozásokban). Pár hét után már megmutatkozik a látásjavulás.

Ezt a hatást a Spirulina alga tudja megsokszorozni, mert a karotin tartalma TÍZSZER NAGYOBB mint a sárgarépáé. Emellett az összes B-vitamint tartalmazza, szerves kötésben, kiemelve a B12 vitamint.
Tudományosan megalapozott tanulmány igazolja, hogy vírus és baktériumölő hatása is van (herpesz, AIDS, hepatitis). Javítja a köröm, haj, valamint a vérplazma állapotát. Sejtvédő hatása révén a vírusok nem tudnak bejutni azokba. Nyolc féle esszenciális zsírsavat tartalmaz, 18 féle aminosavat, vasat, kalciumot, cinket, mangánt és jelentős mennyiségű szelént.

Az érszűkületben szenvedőknek, akik átestek, illetve a rizikófaktorba tartozóknak, mind a trombózis, mind a magas vérnyomás, a szívinfarktus, vagy az azt megelőző állapotban, esetleg már lezajlott folyamtoknál ezt a terméket kifejezetten ajánljuk.

Megelőzés céljából napi három adag rágótablettát összerágni, vagy sok folyadékkal lenyelni. Ha tehetjük, egészítsük ki a PANNONICUM zöldség- vagy gyümölcs porral. Gyerekek is fogyaszthatják, hiszen rajtuk is egyre gyakrabban megjelennek a felnőttkori megbetegedések (szív, érrendszer, vérnyomás).

A Quality Cardio rágótabletta. semlegesíti a méreganyagokat, nehézfémeket, lúgosít, tehát létrehozza az ideális sav-bázis egyensúlyt. Még a testszagot is képes semlegesíteni.

Mivel az összetevők természetes kötésben vannak, nem fordulhat elő túladagolás, valamint nem okoz a májban elváltozásokat. 
Kisgyerekektől az idősekig mindenki fogyaszthatja. Fokozza a teljesítményt, amely mind a női, mind a férfi szexuális energiákban jelentkezhet, valamint javítja a szellemi- és koncentrációs képességeket.

Hivatalos orvosi lapokban is olvashatunk a vörös szőlő fajták héjában, magjában, és a piros gyümölcsökben található anyagok jótékony hatásáról. Ezen alkotórészek képesek arra, hogy szervezetünket jobb, egészségesebb, és tisztább állapotban tarják.

Fogyasztható bármikor, hiszen ez ÉTEL. Szedése mellett vigyük be szervezetünkbe a napi szükséges minimum két liter folyadékot.

Hatásai:

- erősíti az immunrendszert
- antioxidáns tulajdonságú
- rugalmasítja érrendszerünket, csökkenti az érszűkületet és javítja érellátásunkat
- jótékony hatású a vénás megbetegedéseknél
- segít a szívinfarktus kivédésében és megszünteti a keringési zavarokat
- kialakult szívizom elhalás esetén szinten tartja szervezetünket
- segít fenntartani és kialakítani a zsír- és koleszterin szint normális értékét
- megszünteti a látásproblémákat és a retina-elváltozásokat.
- alkalmas ezen kívül még az általános erőnléti állapot megtartására
- növeli a szexuális erőt.

Nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert, ízfokozót, tömörítő-, és egyéb mesterséges anyagokat, kizárólag a WHO által is ellenőrzött MAGYAR BIO ZÖLDSÉGEKET, GYÜMÖLCSÖKET, valamint a fent említett két ALGÁT.  

 

Spirulina nélkül nem lenne élet!

E nélkül az algafajta nélkül életünk aligha elképzelhető. Ennek a spirál formájú, kékeszöld algának köszönhető a Földön az élet valamennyi formája. 3,6 milliárd évvel ezelőtt kezdte el fotoszintézis útján termelni bolygónkon az oxigént, és ezzel megteremtette a magasabb szintű életlehetőséget. Máig fennmaradtak, és mindig megújulnak ezek a mikroorganizmusok.
A spirulinaalgák sejtfala nem emészthetetlen cellulózból épül fel, hanem emészthető mucopoliszacharidból álló réteg képezi külsejüket. Ezért nem terhelik meg a szervezetet, és tartós fogyasztásra is alkalmasak. A spirulina ideális étrendkiegészítő, mivel szervezetünket sok vitálanyaggal látja el.

Tápanyagok nagy koncentrációja

Amerikai táplálkozáskutatók az utóbbi három évtizedben arra jöttek rá, hogy a spirulinaalga legekkel szolgál számunkra. Nagyobb koncentrációban tartalmaz funkcionális tápanyagokat, melyek a természetes élelmiszerekben, növényekben és magokban fordulnak elő:
• nagy mennyiségű fehérjét (növényi eredetű fehérjét, amely könnyen emészthető) és létfontosságú klorofillt,
• valamennyi B-vitamint, különösen B12-ben gazdag; ezek szükségesek az idegek erősítéséhez és az egészséges bőrnek is szüksége van rá,
• antioxidáns béta-karotint, mely fontos védelmet nyújt sejtjeinknek, és erősíti a szervezet védekezőrendszerét; a spirulina a sárgarépánál 10-szer nagyobb koncentrációban tartalmaz béta-karotint,
• ásványi anyagokat és nyomelemeket: vasat, kalciumot, cinket, káliumot, magnéziumot, foszfort és szelént,
• valamennyi fontos esszenciális zsírsavat, pl. gamma-linolsavat; és nem tartalmaz állati eredetű zsiradékot és veszélyes koleszterint.

 

Az egyedülálló spirulina

Amerika és Mexikó természeti népei már évezredek óta értékes vitálanyagként, élelmiszerként és fontos energiaraktárként tartják számon a zöld aranyat, a zöldesen csillogó mikroalgát. A spirulinát (a spirulinakapszula nyersanyagát) kínai farmokon tiszta – ivóvíz-minőségű – vízben tenyésztik, ami nem tartalaz semmi adalékot és vegyi anyagot. Magas klorofilltartalmuknak köszönhetően ezek az algák tökéletesen át tudják alakítani a napenergiát létfontosságú fehérjévé.

Jellemzői:

• több E-vitamint tartalmaz a búzacsíránál,
• 100 százalékosan természetes,
• 60 százaléka növényi fehérje,
• a sárgarépánál 10-szer magasabb béta-karotin-tartalommal rendelkezik,
• sok benne a B12-vitamin,
• sok ásványi anyag és nyomelem található benne,
• 8 esszenciális, telítetlen zsírsav és 9 fontos aminosav forrása.

Melyik természetes élelmiszer kínálja mindezt egyszerre?
Szokatlan növényi táplálékként korunk embere számára a legfontosabb táp- és vitálanyagok kombinációját kínálja.

Miben segíti szervezetét?
Az alga (készítmények) magas ásványianyag-, nyomelem- és vitamintartalmuknak köszönhetően:
• serkenti a sejtépítést – főleg az aminosavak és B-vitaminok,
• fokozza a regenerálódást – létfontos zsírsavak, aminosavak, klorofill és fikocianin,
• javítja a bőr és a kötőszövetek rugalmasságát – ásványok, aminosavak, klorofill,
• véd a csontritkulás ellen – ásványok, nyomelemek,
• segíti a salaktalanítást, a nehézfémek kiválasztását – klorofill, fikocianin, ásványok, nyomelemek (szelén!),
• támogatja a vérképzést – ásványok, B-vitaminok, klorofill,
• mérsékeli az allergiás tüneteket – a mangán elősegíti a tüneteket kiváltó hisztaminlebomlást,
• támogatja a daganat elleni védelmet – nyomelemek, fikocianin, klorofill, zsírsavak,
• javítja a sejtanyagcserét – klorofill, króm, szelén, zsírsavak.  

 

Chlorella vulgaris - A tisztító hatású csoda

A Clorella vulgaris egysejtű édesvízi növény. A Spirulinával ellentétben, a Clorella sejtfala háromrétegű, így magas rostanyag tartalmának köszönhetően serkenti emésztésünket. Klorofil tartalma felülmúlja a Spirulináét is. De, egy másik tulajdonsága teszi e mikro-algát a modern táplálkozás számára oly fontossá: feltehetőleg egyedülálló sejtfelépítésének köszönhetően e parányi algát ma a világ mindenütt a szervezet méregtelenítésére használják. Minél jobban méregtelenítettük testünket, májunk és vesénk annál jobban képes ellátni tisztító feladatát. Így válik a Chlorella egészségünk és ellenálló képességünk fontos fenntartójává.  

 

Nem varázslat

A Spirulina, és a Chlorella végtelenül fontos egy egészséges, teljes értékű táplálkozáshoz. Szépségünk, vitalitásunk és életkedvünk fenntartásához való hozzájárulásuk nem varázslat, hanem komplex összetételükön alapszik. Folyamatos fogyasztásukkal elkerüljük és megelőzzük a hiányállapotokat és az ezekből eredő megbetegedéseket. A mindennapi életben, a munkában, de főként a szervezetünket érő terhelő környezeti hatásokkal szemben segítenek számunkra a mikro-algákban fellelhető létfontosságú anyagok, hogy egészségünket és vitalitásunkat megtarthassuk egészen idős korunkig.
 
Általános vizsgálati eredmények


Tápanyag Spirulina Chlorella
Fehérje 60%59,6%
Szénhidrát14%15,8%
Zsír6,5%14,6%
B1 vitamin20mg/kg20mg/kg
B2 vitamin23,2mg/kg45mg/kg
B6 vitamin3,3mg/kg20mg/kg
B12 vitamin0,79 mg/kg1,36mg/kg
E vitamin11mg/kg11mg/kg
Kalcium4300mg/kg4000mg/kg
Magnézium3500mg/kg3000mg/kg
Vas700mg/kg1800mg/kg
Cink32mg/kg16mg/kg
Szelén< 1mg/kg< 1mg/Kg
Foszfor8200mg/kg9000mg/kg
arotinid össz.3965mg/kg800 mg/kg

Kizárólag a YessPlus-nál kapható!
Megrendelhető a YessPlus web-áruházban:

Quality Cardio megvásárolható itt...

 

Ha Ön másoknak ajánlja a Quality Cardio-t, jövedelemre tehet szert. Részletek a Pénzkereset menüpont alatt.