PartnerPlus a partnerprogram

 

A Partner Plus program fő célja, hogy a hagyományos üzletek kínálatát hozzáférhetővé tegye a Yess Plus törzsvásárlói számára. Így bővítve az üzletrendszerben elérhető termékek skáláját.

A hozzánk kapcsolódó kereskedők/szolgáltatók/gyártók új piacot, és extra bevételeket realizálhatnak.

Tehát a Partner Plus nem más, mint egy üzleti partnerprogram, ahol a gazdaság résztvevői egy jól működő üzleti kapcsolat kialakításával közösen munkálkodnak azon, hogy a Yess Plus Üzletrendszer fogyasztóit magas színvonalon kiszolgálják.

 

Ki lehet partner a Partner Plusban?

Cégvezetők, cég tulajdonosok, vállalkozók, akik már unják, hogy állandóan új vevők után kell kutatni. Rengeteg időt, pénzt, energiát emészt fel, hogy folyamatosan szinten tartsák vállalkozásukat. Már milliónyi trükköt bevetettek, hogy növelni tudják az elérhető vevők számát, de az eredmények nem túl rózsásak. Egyszerűen új piac kell!

 

Miért jó a Partner Plus?

Azért, mert mostantól három problémát kihúzhat a listáról:

1. A marketing csak költség, és nem hoz igazán eredményeket

Kevés olyan eszköz létezik, amelyik olyan sikerrel lendít fel egy vállalkozást, mint a marketing. Azonban ez felvet néhány komoly akadályt. Melyik marketing eszközt válassza a sok közül? Hol talál jól működő mintákat, amelyeket Ön is bevethet? Vajon jó lesz-e az az akció, amire éppen készül? Egyáltalán van-e ideje a marketinggel foglalkozni?

Ezekkel Önnek mostantól nem muszáj foglalkoznia, hiszen több, mint 18 000 új potenciális fogyasztót érhet el egyetlen egyszerű döntéssel. Ugyanis a Partner Plus programunk keretében kínált termékek/szolgáltatások az egész üzletrendszerünk számára elérhetőek. Mi folyamatosan marketingezünk a tagjaink felé, így az Ön ajánlatát csak beillesztjük az anyagainkba, és kész. Önnek egy gonddal kevesebb.

2. A reklámköltségek kiszámíthatatlanok.

Sosem tudhatja, hogy mikor, és hogyan térülnek meg. Ha megtérülnek egyáltalán.
Szeretne biztosra menni? Szívesen elfelejtené a „misztikus költségeket"? Minden cégvezető az előre jól látható, és kiszámítható kiadásokat kedveli. Hiszen így nincsenek veszteségek.
A Partner Plus programunk kínálta esély pontosan ilyen. Önnek nem kell előre fizetnie semmit. Csupán akkor kérünk jutalékot, ha már bizonyítottunk Ön felé. Tehát kizárólag az eredményekért fizet. Nálunk azt is Ön mondja meg, hogy mennyit ér meg Önnek egy új vevő. Minden lehetőségről mi tájékoztatjuk tagjainkat. Tehát a reklámozásra Önnek már nem kell gondolnia.

3. Mindig gondot jelent, hogy a piac egy idő után inkább szűkül, mintsem növekedne.

Ezért folyamatos probléma, hogyan növelheti az elérhető fogyasztók számát.

Ha úgy dönt, hogy csatlakozik Partner Plus programunkhoz, akkor valójában egy több, mint 18 000 fős piacra mond igent. És ez a létszám napról napra csak növekszik. Arról nem beszélve, hogy ez csupán a tagjaink száma, a környezetükben élők nincsenek benne, amit ha figyelembe veszünk, akkor ez a szám akár a többszöröse is lehet.

Nos, megér Önnek egy kis jutalékot, hogy ezt a piacot elérhesse?

 

Milyen üzleteket várunk a Partner Plus programba?

Szinte bármilyen kereskedelmi tevékenységet végző, és szolgáltatást nyújtó vállalkozás szóba jöhet. Egyetlen kitétel van csupán: a Yess Plus webáruházában található exkluzív termékeinknek pontosan megfelelő más cég kínálatát nem tudjuk elfogadni, de ezen kívül bármi mást igen.

Ha érzi, hogy ez egy kiváló lehetőség Önnek, akkor már csak jelentkeznie kell rá.

 

Hogyan használja ki?

Ha Ön is úgy látja, hogy ez egy korrekt ajánlat, akkor nincs más dolga, mint felvenni velem a kapcsolatot, kitölteni egy jelentkezési lapot, és elküldeni a központi irodába. Ezen a lapon elkérjük az Ön vállalkozásának néhány számunkra fontos adatát: tájékoztatót a cég tevékenységéről, a termékekről illetve szolgáltatásokról, valamint az elérhetőségéről.

 

Milyen költséggel jár a Partner Plus program tagsága?

A válasz egyszerű: semmilyennel. Az előre egyeztetett jutalékon kívül Önnek semmilyen egyéb kiadással nem kell számolnia a tagság fejében.
Nos? Mit gondol? Tulajdonképpen mit veszíthet? Ne feledje, Ön csupán az eredményekért fizet. A kockázat nulla. Miért ne vágna hát bele?

Nincs tagsági díj, nincsenek rejtett kiadások, Ön egyszerűen csak az eredményért fizet. Sőt még azt is Ön mondja meg, hogy mennyit.

Most már csak Önön múlik, hogy kihasználja-e ezt a lehetőséget.

 

Ha szeretne Ön is pénzt keresni azzal, hogy másoknak ajánlja a PartnerPlus lehetőséget, akkor kattintson a Pénzkereset menüpontra.