Háztartási gépek

HAJDU mosógép vásárlásaHAJDU mosógép - retro is, nem is... Friss cikkek:

A HAJDU mosógépről mindenkinek a régi, s egyébként ma is kapható és kedvelt keverőtárcsás mosógépek és centrifugák jutnak az eszébe, pedig a HAJDU is gyárt automata mosógépeket.

Háromféle automata HAJDU mosógép létezik, mindhárom felültöltős, energiatakarékos, "A" kategóriájú készülék mind energiaosztály, mind mosóhatás tekintetében.

6 kg száraz ruha kimosására alkalmasak.

Természetesen már a HAJDU mosógépek is rendelkeznek túlfolyás elleni védelemmel, ún. aquastop, vagy vízstop rendszerrel.

Minden HAJDU mosógép eltérő centrifugálási fordulatszámmal rendelkezik, azonban az egyes típusoknál lehet állítani a centrifuga fordulatszámát, csökkenthetjük, illetve akár el is lehet hagyni a centrifugálást, ha arra nincsen szükség.

A mosáshoz rengeteg program közül választhatunk, akár kézi mosás funkciót a kíméletes mosást igénylő finomabb kelmékhez, illetve választhatunk 90 fokos antibakteriális hatású mosási programot is az erősen szennyezett, fertőtleníteni kívánt ruhák tisztításához.

Van lehetőség a késleltetett mosási indításra is a HAJDU mosógépeknél, azaz beállíthatjuk úgy a mosógépet, hogy akkor kezdje meg a mosást, amikor várhatóan a befejezés ideje akkorra esik, amikor épp hazaérünk, s már lehet is teregetni a tiszta ruhákat, így elkerülhető, hogy a ruhák nagyon meggyűrődjenek, könnyebb lesz vasalni is.

Az automata HAJDU mosógépek mindegyike 52 liter vízet használ el a mosás során, termlészetesen a rövidebb programoknál ez csökken, ez ugyanolyan mennyiségű vizet jelent, mint bármelyik más márkájú mosógépnél. A HAJDU mosógép méretei: 85x40x60-as, és 57 kg, ami nem sok.

A vállalat a HAJDU mosógép mindegyikére 2 év teljeskörű garanciát vállal, törvényileg csak egy év jótállás kötelező..

Mindent egybevetve az automata HAJDU mosógép ugyanolyan jó jó választás lehet, mint akár egy felültöltős automata whirlpool mosógép. Igaz ugyan, hogy az automata gépek gyártásánál mondjuk a Whirlpool nagyobb tapasztalattal rendelkezik.

Érdekes tudni, hogy akinek szüksége van rá, az a régi keverőtárcsás mosógépet is megvásárolhatja külön centrifugával a HAJDU-tól. Ennek a mosógépnek nagyon nagy előnye bármelyikkel szemben, hogy akár 5 perc alatt tisztára mossa a ruhákat, s igen erősen szennyezett ruhák mosására is kiváló lehet. Hátránya, hogy kell hozzá egy centrifuga, s tulajdonképpen felügyeletet igényel. Viszont hétvégi házakba, vagy műhelyekbe kiváló és olcsóbb választás lehet.
HAJDU mosógép

Szépséghibás mosógép -
minőségit olcsón...

*
Használt mosógép -
a legolcsóbb megoldás...

*
Mosó-szárítógép luxuscikk?...
*
Beépíthető mosógép -
rejtett mosás...

*
Egy kis retro -
a keverőtárcsás mosógép...

*
Candy mosógépek...
*
Miele mosógépek...
*
Whirlpool mosógépek
*
Indiai mosódió -
a természetes mosószer...

***
Szépséghibás mosogatógép
vásárlása...

***
Kombinált hűtőgép
vásárlása...

***
Olcsó mikrohullámú sütő
vásárlása...

***
Kerti gépek kiválasztása...
Egyéni keresés
MosogatógépekHáztartási gépekHűtőgépekKerti gépek
© 2009 Minden jog fenntartva I internet-work.hu I Internet-work I Háztartási gépek I HAJDU mosógép ©

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak.
Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, kérjük, kattintson ide.