hűtő hűtő hűtő hűtő

  Szépséghibás hűtő

Hűtő - hűtőgép oldal


Hűtőgép márkák
  Aeg hűtő
  Ariston hűtő
  Electrolux hűtő
  Fagor hűtő
  Gorenje hűtő
  Indesit hűtő
  LG hűtő
  Samsung hűtő
  Zanussi hűtő

Szépséghibás hűtő - az olcsó, de jó megoldás...

Kapcsolódó hűtőgép leírások:
A hűtőgép nem olcsó háztartási eszköz, ám egyszerűen nem tudunk meglenni nélküle.

Ha meg kell venni, akkor mindenképpen a leggazdaságosabb megoldást szeretnénk választani, hiszen nem szeretnénk az olcsósága miatt hamarosan egy másikat venni helyette, s ha nem is megy tönkre, azért hosszú távon gazdaságos, vagyis energiagazdaságos, környezetkímélő hűtőgépre vágyik mindenki.

Szerencsére manapság egyre elterjedtebb megoldás, hogy meg lehet vásárolni a korábban kiállított hűtőgépeket, vagy a szállítás, rakodás során megsérült, ún. szépséghibás hűtőt, vagy szállítási sérült hűtőt is.

Hűtőgép
٭
Beépíthető hűtő
٭
Kombinált hűtő
٭
Használt hűtő
٭
Fagyasztó


Szépséghibás hűtő
A szépséghibás hűtő ugyanolyan jól működik, mint a külsőre tökéletes társai, ám a különbség nagyban megmutatkozik az árban.

Ha sikerült ugyanis olyan szépséghibás hűtőt kifognunk, amelyiken nem túl feltűnő helyen van a horpadás, akkor is tízezreket spórolhatunk meg rajta.

A szépséghibás hűtőket 10%-tól, akár 60%-kal olcsóbban meg lehet vásárolni a sérülés mértékétől függően.

Szépséghibás hűtő választásánál próbáljunk olyan darabot kifogni, amelyiknél a sérülés nem az ajtó közepén, hanem az oldalán találálható, vagy alul, nem túl szembetűnő helyen. A szépséghibás hűtő hibája pedig maximum egy horpadás legyen, vagyis a festék még legyen rajta, ne legyen felsértve, lepattogva.

Ezeknél a szállítási sérült hűtőknél is éppúgy érdemes odafigyelni a típus kiválasztására, mint a sérülésmentes hűtőnél, hiszen nem mindegy, hogy mennyi lesz a villanyszámla havonta, és az sem, hogy milyen hangosan fog berregni a hűtőgép. Törekedjünk tehát a márkás szépséghibás hűtő és a jó minőségű típus kiválasztására. Válasszuk az A energiaosztályú, vagy még magasabb energiaoasztályú szépséghibás hűtőt.

Elképzelhető, hogy beépíthető hűtőnél is találunk szépséghibás darabokat, ha ilyet sikerül kifogni, akkor a konyhaszekrény takarásában senki sem fogja észrevenni, hogy bármi sérülés is található rajta, mi viszont örülhetünk, mert súlyos ezreseket spóroltunk meg a vásárlásával.

Ha a szépséghibás hűtő nem tetszik...

Ha nem szimpatikus a szépséghibás hűtő megoldás, mert tökéletes konyhánkba tökéletes küllemű háztartási gépeket szeretnénk, akkor is érdemes jól átgondoltan kiválasztani a típust és legfőképpen sok helyen megnézni, az adott típus árát. Nem ritka ugyanis, hogy ezek a sokszor 150-200eFt körüli értéken mozgó hasznos gépek az egyik helyen akár 30-40ezerrel olcsóbban is megkaphatók.

Segítségünkre lehetnek az internetes árösszehasonlító weboldalak, melyek kiválasztják nekünk a legolcsóbbat, győződjünk meg saját szemünkkel az árakról mindenhol. S lehet, hogy így még egy jobb típusra, vagy energiaosztályra is futja majd.

Egyéni keresés

MosogatógépekMosógépekMikrohullámú sütőkHáztartási gépekKerti gépek
© 2009 Minden jog fenntartva I internet-work.hu I Internet-work I Háztartási gépek I Szépséghibás hűtő ©

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak.
Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, kérjük, kattintson ide.