hűtő hűtő hűtő hűtő

  Samsung hűtő - Samsung hűtőgép

Hűtő - hűtőgép oldal


Hűtőgép márkák
  Aeg hűtő
  Ariston hűtő
  Electrolux hűtő
  Fagor hűtő
  Gorenje hűtő
  Indesit hűtő
  LG hűtő
  Zanussi hűtő

Samsung hűtő - régi ismerős

Kapcsolódó hűtőgép leírások:
A Samsung márkát régóta ismerjük, egyike a legrégebbi itthon megjelent márkáknak.

Termékei között megtaláljuk a Samsung hűtőt is, mely kedvező árfekvésével ma egyike a legkeresettebb hűtőszekrényeknek.

A Samsung hűtők általában nagy méretűek, azaz családoknak tervezték őket. Legyen az egyajtós, vagy kombinált hűtő, alulfagyasztós, vagy felülfagyasztós kivitel, s a ma már egyre gyakrabban vásárolt side-by-side, azaz amerikai típusú hűtő, itt megtalálhatjuk a kedvünkre valót. Még borhűtőt is találhatunk a kínálatban.

A No frost rendszer, természetesen itt is alapfeltétel,

Hűtőgép
٭
Beépíthető hűtő
٭
Kombinált hűtő
٭
Szépséghibás hűtő
٭
Használt hűtő
٭
Fagyasztó


Samsung hűtő

azaz nem kell leolvasztani a Samsung hűtőket sem, ami azért valljuk be elég kényelmes megoldás, egyszerűen kivesszük az edzett üvegpolcokat és a tároló rekeszeket és nekiállunk kitakarítani a hűtőgép belső terét.

A Samsung Twin Cooling Plus technológiának nevezi a hűtőtér páratartalmának megfelelő szinten tartását, ez segít abban, hogy az eltárolt élelmiszerek a Samsung hűtőben hosszabb ideig maradjanak frissek, mint egy hagyományos hűtőszekrényben.

Mindezt kiegészíti a munlti-flow rendszer, amely a légkeveréssel biztosítja a friss és egyenletes hőmérsékletet a belső térben. Ha tehát fontos a hosszan tartó frissesség, és már miért ne lenne fontos, amikor örülünk, ha eljutunk manapság bevásárolni és szeretnénk ezt minél kevesebbszer, minél egyszerűbben elintézni, akkor a Samsung hűtő tökéletes megoldás lehet, hiszen ezt megvalósíthatjuk segítségével.

Mindenképpen érdemes megjegyezni, s ilyen hűtővel nemigen találkozhatunk más helyen, hogy a "A+" energiaosztályon túl még azzal is segít a környezetvédelemben, hogy az alulfagyasztós Samsung hűtőket 30%-ban újrahasznosított műanyagból készítik, amelyet ciklopentán szigeteléssel egészítenek ki. Ez azért fontos, mert így kisebb az esélye annak, hogy az üvegházhatás fokozódjon, ráadásul energiát, s ezáltal pénzt spórol meg nekünk a hűtő a működés során.

Samsung hűtő vásárlása kedvezményes áron...

Samsung hűtő kapható szinte minden háztartási gépeket árusító áruházban, de nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mindenképpen nézzünk szét több helyen a vásárlás előtt, mert ugyanazon márka, ugyanazon típusa is akár 15-20ezer forinttal olcsóbban megvásárolható egyes helyeken.

Több helyen ingyenes a házhozszállítás, ezzel is lehet kalkulálni, de ha ennél is olcsóbban szeretnénk Samsung hűtőt venni, akkor vagy a használt hűtők piacán kell szétnézni, vagy pedig szépséghibás Samsung hűtőt kell keresni.

A szépséghibás Samsung hűtőgépek ugyanolyan hatékonysággal működnek, mint hibátlan társaik, csak éppen 20-40ezer forinttal olcsóbban vehetjük meg őket, feltéve, hogy elnézzük a horpadást egy nem túl feltűnő helyen.

Egyéni keresés

MosogatógépekMosógépekMikrohullámú sütőkHáztartási gépekKerti gépek
© 2009 Minden jog fenntartva I internet-work.hu I Internet-work I Háztartási gépek I Samsung hűtő ©

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak.
Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, kérjük, kattintson ide.