hűtő hűtő hűtő hűtő

  Indesit hűtő - Indesit hűtőgép

Hűtő - hűtőgép oldal


Hűtőgép márkák
  Aeg hűtő
  Ariston hűtő
  Electrolux hűtő
  Fagor hűtő
  Gorenje hűtő
  LG hűtő
  Samsung hűtő
  Zanussi hűtő

Indesit hűtő - játék a munka...

Kapcsolódó hűtőgép leírások:
Az Indesit hűtővel játék az élet, játék a munka, mondják ők.

Az Indesit fejlesztette ki az első olyan hűtőt itthon, amelynek olyan speciális külső borítása van, amelyre filccel lehet írni és azt le is törölhetjük. Így akár a bevásárlólistát is feljegyzetelhetjük a hét során, hogy hétvégén már csak át kelljen másolni egy cetlire és irány az áruház. Igaz ezt akár egyből a cetlire is megtehetnénk, de az Indesittel játék az élet.

Természetesen a kisgyermekünk is összefirkálhatja a hűtőszekrényt, ha ahhoz van kedve, és ez nekünk is szimpatikusnak tűnik, a firkálós Indesit hűtő megvásárlásakor ajándék filctoll-készletet kapunk ajéndékba.

Hűtőgép
٭
Beépíthető hűtő
٭
Kombinált hűtő
٭
Szépséghibás hűtő
٭
Használt hűtő
٭
Fagyasztó


Indesit hűtő, Indesit huto, Indesit hűtőgép
Bulizós kedvűeknek, vagy kisgyermekes zsúrok rendezőinek nyújthat segítséget az ún.Play Zone tálca, amelyre előre elrendezhetjük az üdítőket, és a hűtőgépből egyszerre vehetjük ki a három réteg innivalót és már tálalhatjuk is. Ha pedig már nincs rá szükség, akkor összehajtva tehetjük vissza az Indesit hűtőbe és sima polcként funkcionálhat tovább.

Az Indesit hűtőgépek is lépést tartanak a modern kor követelményeivel, azaz "A+" energiaosztályú hűtőszekrények az "A" energioasztálynál még 25%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, s mindemellett ugyanolyan hatékony a hűtésük.

A ventillációs rendszerének neve Aircoller, ez az a bizonyos sokat emlegetett légkeveréses technológia, amely segít abban, hogy az Indesit hűtő belső hőmérséklete és páratartalma minden polcon egyforma legyen. A megfelelő páratartalom és az azonos hőmérséklet segít abban, hogy az eltárolt zöldségek és gyümölcsök minél tovább frissek maradjanak. Vásárlásnál tehát éredemes erre is odafigyelni, bármelyik márkát is választjuk.

Az Indesit hűtő Total No Frost rendszere van segítségünkre abban, hogy valóban mással töltsük az időnket, mint a hűtő és fagyasztó leolvasztgatásával. Így egyszerűen csak a belső tér szokásos kitakarítása a feladatunk időnként, s megúszhatjuk a csepegéssel járó, kellemetlen hűtő-leolvasztást. Ráadásul a hűtőtér páratartalmának megfelelő beállítása is segít abban, hogy az ételek ne romoljanak meg.

Az Indesit hűtőknél is megtalálhatjuk a különleges belső bevonatot, amely segít abban, hogy higiénikusabban tároljuk az élelmiszereinket. Gátolja a mikróbák elszaporodását, megelőzi a penészedés kialakulását.

Indesit hűtő vásárlása olcsóbban...

Indesit hűtő vásárlásakor nézzünk szét minél több áruházban, mert az árak ugyanazon típusnál is nagyon eltérőek lehetnek, van, ahol az ingyenes házhozszállítással érhetjük el, hogy olcsóbb hűtőt kaphatunk.

Ha nagyon olcsó hűtőt keresünk, akkor a használt hűtők piacán kell szétnéznünk, de ennél jobb megoldás lehet a szállítási sérült, vagy másnéven szépséghibás hűtőgépek áttekintése. Biztosan találunk majd szépséghibás Indesit hűtőt is, s ilyen készülék vásárlásával akár több tízezer forint maradhat a zsebünkben, s, ha ügyesek vagyunk, akkor akár olyan hűtőt is találhatunk, amelynek csak az oldalán van horpadás.

Érdemes elgondolkodni rajta, hogy vajon mennyire szoktuk nézegetni a hűtőnket otthon, és megéri-e a horpadtat megvásárolni olcsóbban, ha egyszer úgysem nézzük soha a sérülését, vagy esetleg ügyesen el tudjuk takarni egy hűtőmágnessel, vagy egy kedves üvegmatricafestékkel.

Egyéni keresés

MosogatógépekMosógépekMikrohullámú sütőkHáztartási gépekKerti gépek
© 2009 Minden jog fenntartva I internet-work.hu I Internet-work I Háztartási gépek I Indesit hűtő ©

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak.
Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, kérjük, kattintson ide.