hűtő hűtő hűtő hűtő

  Hűtő ٭ hűtőgép ٭ hűtőszekrény oldal

Hűtő - hűtőgép oldal


Hűtőgép márkák
  Aeg hűtő
  Ariston hűtő
  Electrolux hűtő
  Fagor hűtő
  Gorenje hűtő
  Indesit hűtő
  LG hűtő
  Samsung hűtő
  Zanussi hűtő

A hűtő - hűtőgép kiválasztása nem egyszerű feladat, legalábbis elsőre...

Kapcsolódó hűtőgép leírások:
Hűtőgép nélkül ma már elképzelhetetlen az életünk. Még akkor is szükségünk van hűtőre, ha a munkanapokon megoldjuk az étkezés kérdését menet közben a munkahelyünkre, illetve onnan hazafelé. Mégis a hűtőszekrény a háztartás alapvető eszköze.

Nem kis fejtörést okozhat azonban, hogy vajon milyen hűtő lenne megfelelő a konyhánkba. Nos a választ nagyban megkönnyíti, ha átgondoljuk az igényeinket.

A hűtőnek általában egy adott helyre kell beférnie, ezért a mérete fontos lehet.

Az egészen kicsi kompakt hűtőgépektől, az óriási duplaszárnyú amerikai típusú jégkockaadagolós, fagyasztós, rendkívül impozáns hűtőkig választhatunk

Beépíthető hűtő
٭
Kombinált hűtő
٭
Szépséghibás hűtő
٭
Használt hűtő
٭
Fagyasztó


Hűtő hűtőgép hűtőszekrény
háztartástól, illetve a család méretétől, igényeitől függően.

A megálmodott hűtő megvásárlásának csak az ára szabhat határt. De egy kis odafigyeléssel a pénztárcánkat is kímélve megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb hűtőgép típust.

Amennyiben a méret adott, akkor már nem is olyan sok dolgon múlhat a jó hűtő kiválasztása. Szeretnénk-e fagyasztós hűtőgépet, vagy elég a sima hűtőgép fagyasztó nélkül? A belső méret és átrendezhetőség, a könnyű takaríthatóság nem utolsó szempont, bár ezeknél mindenképpen fontosabb a hűtő energiaosztálya.

Lehetőség szerint válasszuk az "A" energiaosztályú hűtőgépet, mert hosszú távon biztosan ezzel a hűtőgéppel fogunk jól járni. A hűtőgépek nem kis mennyiségű energiát fogyasztanak, s az élettartamuk is hosszabb lehet, ha a jobb hűtőszekrényt választjuk. Ma már léteznek extra nagy hatékonyságú, illetve gazdaságosságú "AA" / "A+", vagy "AAA" / "A++" energiaosztályú hűtőgépek is. Ezeknek az ára természetesen magasabb, ám a hűtőt általában hosszú távra vesszük, így érdemes lehet elgondolkodni azon, hogy kicsit több befektetéssel ugyan, de hamarosan megtérülő, majd gazdaságosabb hűtőnk legyen. A havi villanyszámlán ugyanis jelentkezni fog a hűtőszekrény áramfogyasztása.

A hűtőben lévő világítás ma már tényleg szinte minden hűtőgépnél elvárás. Ha a hűtő figyelmeztető hangot ad, amikor sokáig nyitva marad az ajtaja, az már egy kis plusz. Ha viszont belső légkeveréses, az már elég igényes hűtőgépre vall. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a hűtőben tárolt élelmiszerek sokkal tovább maradnak frissek, a zöldségek, gyümölcsök, egy hétig is ugyanolyan állagúak maradhatnak benne, míg a sima hűtőkben ez három, esetleg négy napig tart. Ez a funkció különben arra is jó, hogy a hűtő belsejében az aljától a tetejéig, illetve az ajtóban elhelyezett élelmiszerek hőmérséklete is ugyanolyan legyen.

Egy tágas családi házban, ahol általában nagyobb konyha és kamra áll a háziasszony rendelkezésére, érdemes hűtőt és mellé külön fagyasztószekrényt, vagy fagyasztóládát vásárolni, hiszen a kerti finomságokból egyszerre mindig túl sok van az érés időszakában, és így télire is megőrizhetünk pár kilót a nyári ízekből. Ezzel spórolhatunk is, hiszen az így eltett, és mellesleg legegészségesebb zöldségeket, gyümölcsöket nem kell drágán megvásárolni a téli időszakban. Még a kisebb lakások konyhájába is érdemes kombinált hűtőt vásárolni, hiszen ez abban is segít, hogy ne kelljen mindennap vásárolni, vagy a megmaradt ételekből későbbre is lefagyaszthatunk egy-két adagot az elfoglaltabb napokra.

Ha hűtőszekrényt szeretnénk olcsóbban...

Hűtőt vehetünk úgy is, hogy besétálunk a hozzánk legközelebb eső háztartási gépekkel foglalkozó szaküzletbe, vagy a nagyobb hypermarketekbe. De nem biztos, hogy ez a legjobb választás, ha kímélni szeretnénk a pénztárcánkat.

Ma már az internet segítségével nagyban megkönnyíthetjük a vásárlással járó időt rabló kiruccanásokat. Az interneten megkereshetjük a kedvünkre való hűtőgépet, és egy sor olyan weboldal áll rendelkezésünkre, amelyik segít nekünk abban, hogy az egyes hűtőszekrény típusok mely üzletekben, vagy webáruházakban kaphatók a legolcsóbban.

Érdemes körülnézni, mert ha ugyanarról a hűtőgép márkáról és hűtő típusról van is szó, akár több tízezer forintos eltérések lehetnek az egyes áruházak kínálatában. S azon is érdemes elgondolkodni, hogy a megspórolt összegből esetleg még a szállítási költség is simán kijöhet, akár távoli áruházból is.

Egyéni keresés

MosogatógépekMosógépekMikrohullámú sütőkHáztartási gépekKerti gépek
© 2009 Minden jog fenntartva I internet-work.hu I Internet-work I Háztartási gépek I Hűtő - hűtőgép ©

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak.
Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, kérjük, kattintson ide.