hűtő hűtő hűtő hűtő

  Használt hűtő

Hűtő - hűtőgép oldal


Hűtőgép márkák
  Aeg hűtő
  Ariston hűtő
  Electrolux hűtő
  Fagor hűtő
  Gorenje hűtő
  Indesit hűtő
  LG hűtő
  Samsung hűtő
  Zanussi hűtő

Használt hűtőgép a legolcsóbb megoldás...

Kapcsolódó hűtőgép leírások:
Hűtőgépet sokféleképpen vásárolhatunk, szétnézhetünk a környezetünkben lévő háztartási gépeket árusító üzletekben, esetleg szaküzletekben, márkaboltokban. Rákereshetünk az interneten, így már az árak, típusok, márkák alapján is több információhoz juthatunk. Vásárolhatunk vadiúj, szépséghibás, vagy szállítási sérült hűtőt, de ha a legolcsóbb megoldásra van szükségünk, akkor még mindig a használt hűtő lesz a nekünk passzoló, pénztárca-kímélő megoldás.

Az igaz, hogy a használt hűtő a legolcsóbb megoldás, ám mindenképpen a használtak közül is az újabb típusú hűtőket keressük, mert a régi hiába olcsóbb, de az üzemeltetése többe kerülhet, ugyanis nem energiagazdaságosak. Ha ügyesek vagyunk kifoghatunk egy alig használt, családi okok, vagy

Hűtőgép
٭
Beépíthető hűtő
٭
Kombinált hűtő
٭
Szépséghibás hűtő
٭
Fagyasztó


Használt hűtő
költözés miatt eladni kényszerült használt hűtőt, jóval a bolti ár alatt.

Használt hűtő vásárlásánál jó, ha van egy ismerős, aki ért a hűtőgépekhez, mert nem egyszerű megmondani egy hűtőről, hogy van-e valami hibája. Mindenesetre alaposan kérdezzükk ki az eladót, hogy a hűtőnek volt-e valaha valami komolyabb baja, szakszervizes látta-e, milyen dolgokat javítottak, cseréltek ki rajta, hány éves, és miért adják el.

Sajnos a használt hűtőknél nagy a valószínűsége annak is, hogy már nem lesz rá garancia, így a rizikója is nagyobb annak, hogy esetleg hamarosan egy újabb használt hűtőt kell vásárolni,s talán érdemes elgondolkodni azon is, hogy egy kicsit több pénzért már szépséghibás, de teljesen új hűtőgépet vásárolhatunk.

Ha mindenáron használt hűtőt szeretnénk vásárolni, akkor a legjobb megoldás az, ha a hűtőgép szervizeket kérdezzük meg, ők ugyanis sokszor árulnak olyan használt hűtőkat, amelyekben a rossz alkatrészek teljesen újra vannak cserélve, illetve felújították a hűtőket, s esetenként még garanciát is adhatnak rájuk. Ráadásul hozzájuk visszamehetünk, ha bármi baja a használt hűtőnek.

Az apróhirdetési oldalakon meghirdetett használt hűtőkkel az a baj, hogy hacsak tényleg nem egy kényszerűségből eladó alig használt hűtőt találunk, a többiről szinte lehetetlen megállapítani, hogy bírni fogja-e a strapát. Megvásárláskor mindenképpen próbáljuk ki, kérjük, hogy üzembe helyezését követően átnézhessük, hogy megfelelően, nyílnak-e az ajtók, nem túl zajos-e, megvannak-e a tartozékok, nincs-e eltörve az üveglap, működik-e a fagyasztó rész is kombinált hűtőnél.

Használt hűtő vásárlásakor is érdemes a jobb energiaosztályú, takarékosabb A, vagy A+-os hűtőgépeket megvásárolni, hiszen a későbbiekben a havi villanyszámlán jelentkezni fog a használt hűtő áramfogyasztása, ami a háztartás áramfogyasztásának bizony jelentős részét kiteszi.

Ha hűtőszekrényt szeretnénk olcsóbban...

A szépséghibás hűtő teljesen új, csak a szállítás során valahol nyomódás keletkezett rajtuk, érdemes meggondolni, hogy elviseljük-e ezt a sokszor alig észrevehető hibát a praktikum kedvéért.

A szépséghibás hűtőket ugyanis a kinézett típus bolti áránál akár 50%-kal olcsóbban meg lehet venni. Gondoljunk csak bele, hogy lehet, hogy kapunk egy használt hűtőt olcsón, de a szépséghibás az teljesen új, használatlan, és még garancia is van rá.

Egyéni keresés

MosogatógépekMosógépekMikrohullámú sütőkHáztartási gépekKerti gépek
© 2009 Minden jog fenntartva I internet-work.hu I Internet-work I Háztartási gépek I Használt hűtő ©

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak.
Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, kérjük, kattintson ide.