hűtő hűtő hűtő hűtő

  Gorenje hűtő - Gorenje hűtőgép

Hűtő - hűtőgép oldal


Hűtőgép márkák
  Aeg hűtő
  Ariston hűtő
  Electrolux hűtő
  Fagor hűtő
  Indesit hűtő
  LG hűtő
  Samsung hűtő
  Zanussi hűtő

Gorenje hűtő - szép és működik...

Kapcsolódó hűtőgép leírások:
A Gorenje hűtő a modern és kényelmes technológia megtestesülése igencsak tetszetős külsőben.

A Gorenje hűtőket azoknak az embereknek tervezték, akiknek fontos a szépség és design, ám emellett a praktikumot és a felhasználóbarát technológiát is igénylik otthonukba.

A minőséget mi sem bizonyíthatja jobban, mint a 3 év teljes körű garancia.

A 4*-os, A, illetve A+ energiaosztályú Gorenje hűtők igen méretesek, igényes családok háztartásába ajánlhatóak, akár beépíthető, akár szabadonálló, kombinált hűtőt, egyajtós hűtőt, vagy fagyasztót szeretnénk vásárolni.

Hűtőgép
٭
Beépíthető hűtő
٭
Kombinált hűtő
٭
Szépséghibás hűtő
٭
Használt hűtő
٭
Fagyasztó


Gorenje hűtő Pininfarina hűtő

Az elérhető árú igényes Gorenje hűtőkről a Gorenje weboldalán teljeskörű leírást kaphatunk, minden technikai jellemző részletesen megtalálható árakkal, valamint a márkaboltok, és a Gorenje hűtő szervizek elérhetőségével.

Érdekességként említhetők meg a Gorenje hűtők Old Timer csoportja, a retro designt kedvelőknek. A klasszikus vonalvezetésű, felülfagyasztós kombinált hűtőket kék, bordó, ezüst és csontszín kivitelben képzelhetjük el konyhánkba. Az Old Timer Gorenje hűtők természetesen 4*-os, A energiaosztályú kivitelben vásárolhatók meg, s megvan az az előnyük a 30 évvel ezelőtti hűtőgépekhez képest, hogy a modern technológiának köszönhetően energiatakarékosak és "okosak".

Akinek a Gorenje előbbiekben említett előnyein felül még a hűtőgép éves energiafogyasztása is fontos, annak ajánlom figyelmébe a Ora-ito modern kivitelű, elektronikus vezérlésű, no frost kombinált hűtőket, melyeket szintén megtalálhatjuk a Gorenje hűtők sorában. Az éves energiafogyasztása mindössze 281kWh, az ára azonban ehhez mérten magasabb, 200ezer felett kaphatjuk meg.

Akiknek pedig semmi sem drága, hogy a tökéletesre megálmodott konyhát megvalósítsák, azoknak még két Gorenje hűtő-csoportot ajánlhatok. A Gorenje Pininfarina hűtők a csúcstechnológiát alkalmazva kerülnek kialakításra, s mindemellett természetesen a megfelelő külső is feltétel. A modern konyhák kedvence lehet, s nem hiába, hiszen nem sok hűtő rendelkezik teljes antibakteriális belső bevonattal annak érdekében, hogy a bennük tárolt élelmiszerek a lehető legtovább maradjanak frissek. A kombinált, kétkompresszoros Pininfarina Gorenje hűtők szabadonálló kivitelben készülnek. S bár éves energiafogyasztásuk magasabb - 351kWh, mégis árkategóriában a csúcsot képviselik, azaz több, mint 400ezer forintért kaphatjuk meg őket.

A design kiteljesedése lehet sokak által a Pininfarina minden előnyét magába foglaló, ám külsőben más jegyeket viselő, lágyabb vonalvezetésű Swarowski Gorenje hűtő, melynek jellegzetesége, hogy az ajtó Swarowski kristályokkal van díszítve, s beépített rádiót és receptkönyvet is tartalmaz. Ennek a modern hűtőnek is meg kell fizetni az árát - ha kristályos berakású ajtó kell, akkor azért szintén 400ezer felett kell csengetni.

Mindent egybevetve a Gorenje hűtők között valóban mindenki megtalálhatja a neki való hűtőt, már ami a pénztárcánkat illeti, hiszen a 100ezer alatti, vagy környéki hűtőkre is éppúgy jellemző a Gorenje minőség és praktikum, mint a drágább kivitelekre. A drágább attól kerül többe, hogy plusz funkciókat helyeztek el bennük, amelyek nélkül valljuk be, azért még tökéletesen és kényelmesen lehet vezetni egy háztartást.

Gorenje hűtő vásárlása olcsóbban...

Gorenje hűtő kapható a Gorenje márkaboltokban, de ezeken felül természetesen egy sor más háztartási gépeket árusító üzletben is kaphatóak. Ha nem szeretnénk akár több tízezer forintot kidobni az ablakon, akkor megtehetjük ezt egy egyszerű körültekintéssel, s itt arra gondolok, hogy vegyük a fáradtságot és nézzünk körül több áruházban is, mert gyakran eltérnek az árak, pedig ugyanarról a márkáról, ugyanarról a típusról van szó, s ez akár 20ezer plusz forintot is jelenthet a zsebünknek.

Ha szerencsénk van kifoghatunk valahol az aukciós oldalak egyikén egy alig használt, családi okok, vagy helyhiány miatt eladni kényszerült Gorenje hűtőt, de ez kevésbbé valószínű.

Próbálkozzunk esetleg szépséghibás Gorenje hűtőt keresni, mert a szépséghibás, vagy másnéven szállítási sérült hűtőket sokszor akár 40-50%-kal olcsóbban lehet megvásárolni, attól függően, hogy hol található rajtuk és milyen jellegű a sérülés. Ezek a sérült hűtőgépek teljesen tökéletesen működnek, csak horpadtak. Ha ennél nagyobb bajuk van, akkor nem érdemes megvásárolni, hacsak nincs egy hűtőszekrény szerelő a családban.

Egyéni keresés

MosogatógépekMosógépekMikrohullámú sütőkHáztartási gépekKerti gépek
© 2009 Minden jog fenntartva I internet-work.hu I Internet-work I Háztartási gépek I Gorenje hűtő ©

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak.
Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, kérjük, kattintson ide.