hűtő hűtő hűtő hűtő

  Ariston hűtő

Hűtő - hűtőgép oldal


Hűtőgép márkák
  Aeg hűtő
  Electrolux hűtő
  Fagor hűtő
  Gorenje hűtő
  Indesit hűtő
  LG hűtő
  Samsung hűtő
  Zanussi hűtő

Ariston hűtő - azaz Hotpoint-Ariston hűtő...

Kapcsolódó hűtőgép leírások:
A becsületes nevén Hotpoint-Ariston hűtőket meglepő módon az Indesit gyártja. Az Ariston hűtőkre jellemző a rendkívül szép formatervezés mellett a megbízhatóság és a gyakorlatiasság, valamint a gazdaságos kivitelezés.

Az Indesit olyannyira megbízik a saját termékeiben és így az Ariston hűtőkben is, hogy minden egyes darabra a kötelező 1 év jótállás helyett 2 év teljes körű garanciát ad. További nagy találmány a garanciák terén, hogy további extragaranciát is vásárolhatunk az Ariston hűtőre, melynek ára kb egy szervizelés felébe kerül. Így, ha netán mégis baj lenne a géppel 2 éven túl, akkor az még garanciálisan, ingyen megoldható.

Az Ariston hűtők rendkívül modern háztartási gépek:

Hűtőgép
٭
Beépíthető hűtő
٭
Kombinált hűtő
٭
Szépséghibás hűtő
٭
Használt hűtő
٭
Fagyasztó


Ariston hűtő
csendes kialakításuknak köszönhetően, nem zavarják mindennapjainkat még a konyhával közös légtérben kialakított nappaliban sem.

Könnyen kezelhetőek, modernek, és a maximális kényelmet nyújtják a családnak, már amennyire egy hűtő kényelmet nyújthat.

Ám, mégis, bizony nem kevés olyan funkció van egy Ariston hűtőn, amely kényelmet nyújthat. Kezdjük mindjárt azzal, hogy nemcsak az itthon hagyományosnak mondható kombinált Ariston hűtőt vásárolhatjuk meg, hanem megfelelő hellyel rendelkező háztartásokba a side-by-side hűtőt is. Ezek a hűtők óriási térrel rendelkeznek, praktikus belső elrendezéssel. Olyan extra funkciókat találhatunk, mint pl a pezsgő behűtő funkció: az Ariston hűtő egyszerűen szól, ha a pezsgő a koccintáshoz megfelelő hőfokra hűlt le.

Ha hazaérünk a vásárlásból és út közben a meleg autóban felmelegedtek az élelmiszerek, akkor a Super Cool funkcióval egyszerűen lehűthetjük az egészet egy pár perc alatt, ezzel is csökkentve az ételek megromlásának veszélyét.

Természetesen ez a fagyasztásra is vonatkozik, azaz az Ariston hűtő Super Freeze funkciója egy pár perc alatt lefagyasztja a hirtelen fagyasztandó alapanyagokat.

A Holiday funkció már szinte alap tartozék, hiszen ha elmegyünk hosszabb időre otthonról és a fagyasztót nem nyitogatjuk, a hűtő részt pedig kiürítjük, akkor az Ariston hűtőt egy gombbal átállíthatjuk energiatakarékos üzemmódba, s mindemellett még a kellemetlen szagok képződését és a penészedést is elkerülhetjük.

Az Air Care funkcióval rendelkező Ariston hűtők olyan speciális levegőszűrő filtert is tartalmaznak, amely kiszűri a kellemetlen szagokat, illetve illatokat, ezzel megakadályozva, hogy pl a tortának szalonna illata legyen.

Az Ariston hűtők belső kialakítása olyan, hogy nagyobb mennyiségű zöldséget, vagy gyümölcsöt is kényelmesen tárolhatunk bennük. Még a 2 literes pillepalackok is elférnek benne, akár 2 sorban is, vagyis ritkábban kell bevásárolni járnunk.

Az Ariston hűtők minimum A energiaosztállyal rendelkeznek, s egészen A++ energiaosztályú készüléket is vásárolhatunk. Minden egyes Ariston hűtőre vonatkozik a fokozott környezetkímélő, energiagazdaságos, s ezáltal a bolygónkat kímélő működés. Megbízhatóak, hosszú távra tervezhetünk velük, szépek, minden igényt kielégítő belső kialakításuk és extra funkcióik miatt pedig hamar "beilleszkednek" a családba.

Ariston hűtő olcsóbban...

Ariston hűtő vásárlása esetén tudnunk kell, hogy ezek a hűtők nem a legolcsóbb kategóriába tartoznak, de ez a minőséggel mindenképpen együtt jár.

Ha szeretnénk spórolni a vásárlásnál, akkor mindenképpen szét kell nézni az internetes árösszehasonlító weboldalakon, ugyanis az egyes Ariston hűtők, teljesen azonos típus és kivitel esetén is, akár 30ezer forintos eltéréssel kaphatók a különböző üzletekben.

Abban az esetben, ha pedig sikerül kifognunk egy szépséghibás, vagy szállítási sérült Ariston hűtőt, biztosan többet spórolhatunk, feltéve, hogy a sérülés olyan helyen van a hűtőn, amely nem zavarja mindennapjainkat, illetve jóízlésünket.

Egyéni keresés

MosogatógépekMosógépekMikrohullámú sütőkHáztartási gépekKerti gépek
© 2009 Minden jog fenntartva I internet-work.hu I Internet-work I Háztartási gépek I Ariston hűtő - Hotpoint-Ariston hűtő ©

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak.
Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, kérjük, kattintson ide.