Háztartási gépek

Candy mosogatógépekCandy mosogatógépek Friss cikkek:

"A CANDY csoport - Európát jelenti"

A Candy vállalatot 1944-ben alapította egy olasz úriember, s a Candy mára Európa ötödik legnagyobb háztartási gép gyártó vállalat csoportjává fejlődött, és számos márkát (CANDY, HOOVER, IBERNA, OTSEIN, ROSIERES, GASFIRE ÉS ZEROWATT) és gyakorlatilag teljes termékkört forgalmaz a szabadon álló mini mosógéptől a luxus kategóriájú beépíthető konyhai készülékekig.

CANDY csoport a mosogatógépek tervezésénél maximálisan figyelembe veszi az esztétikus küllem mellett a kényelmes használatot, a megfelelő környezetkímélési szempontokat, és az alacsony energiafogyasztást is.

Candy mosogatógép jelenleg Magyarországon kb 30 féle típusban kapható.

A szabadonálló Candy mosogatógépekből 12 típus közül válaszhatunk, míg beépíthető Candy mosogatógép 17 típus létezik.

Ezeken kívül pedig a Candy lepte meg a vásárlóközönséget egy igen praktikus és hasznos készülékkel, a CANDY TRIO kombinált mosogatógéppel is, mely 3 az 1-ben, azaz egy tűzhely méretű konyhai gépben van a mosogatógép a tűzhely és a sütő. Ezt a megoldást fölöttébb kedvelik a kis konyhával rendelkezők, hiszen elfér egy tűzhelynyi méretű helyen, s nem kell feladni a mosogatógép használatát, igaz ez csak 6 terítékes, de mégiscsak helyettünk dolgozik.

A Candy mosogatógép igen keresett termék, egyre népszerűbb, mivel az árak nem az egekben járnak, s emellett a minőségük sem kifogásolható.

Mosogatási teljesítménye kiváló, a legkevesebb vizet és energiát használja el a mosogatás során, így takarékos és környezetkímélő is egyben.

A Candy mosogatógép kosarát úgy alakították ki, hogy könnyen, kényelmesen elhelyezhetőek legyenek benne a nagyobb edények is. Így minimálisra csökkenhetett azoknak az eseteknek a száma, amikor a forgókar beakad, s emiatt nem mossa el az edényeket teljesen.

A Candy mosogatógép külön higiénikus programmal rendelkezik, mely 75 fokos mosogatással antibakteriális hatást ér el.

A Candy mosogatógépek szépek és megbízhatóak. Kialakításuknál fogva magas a szilárdságuk, azaz nem deformálódnak, nem törnek, s tartósak.

Az új Candy mosogatógép, a Futura Line pedig úgy terveztetett meg, hogy a hagyományos 12 teríték helyett 15 teríték is kényelmesen elfér benne, így maximális a helykihasználása, s ezáltal a hatékonysága, a gazdaságossága is, hiszen ugyanannyi vízzel, energiával és mosogatószerrel tisztít meg még több edényt.

A Candy mosogatógép kiváló választás.

Pénzt spórolhatunk meg, ha szépséghibás mosogatógépet, vagy szállítási sérült mosogatógépet vásárolunk, hiszen ezek akár 50%-kal olcsóbbak is lehetnek, mint hibátlan társaik, s nem voltak használva, csak valamilyen kis horpadás van rajtuk. Ügyesen kiválasztva még olyan Candy mosogatógépet is kifoghatunk, amelyiknek nem az elején van a sérülés, hanem ott, ahol nem látszik, s ettől még tökéletes a működésük, s két héttel a vásárlás után már egyáltalán nem fogunk törődni a küllemével, amikor helyettünk dolgozik.Candy mosogatógép

Kis konyha -
kombinált mosogatógép
CANDY TRIO
...

*
Beépíthető mosogatógép, rejtett mosogatás...
*
Szépséghibás mosogatógép,
vásárlása...

*
A használt mosogatógép,
mint választási lehetőség...

*
Mosogatógépek karbantartása,
hosszabb élettartam...

*
A mosogatógép javítás
napja is eljön...

*
Mosogatógép használata,
energiatakarékosság...

*
Mosogatógépek használati utasítása
*
Bosch mosogatógépek
*
Indesit mosogatógépek
*
Hotpoint-Ariston mosogatógépek
*
Whirlpool mosogatógépek
***
Szépséghibás mikró vásárlása...
***
Szépséghibás hűtő vásárlása...
***
Szépséghibás mosógép vásárlása...
*
Candy mosógépek...
***
Kerti gépek kiválasztása...
Egyéni keresés
MosogatógépekMosógépekHáztartási gépekHűtőgépekKerti gépek
© 2009 Minden jog fenntartva I internet-work.hu I Internet-work I Háztartási gépek I Candy mosogatógépek ©

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak.
Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, kérjük, kattintson ide.