Pannonicum Quality Cardio   •   Pannonicum termékcsalád   •   Étrend-kiegészítők   •   Jericho Holt-tengeri kozmetikumok
Mutasson rá egy termékre!

Jericho Holt-tengeri kozmetikumok

Egészség és szépség a Holt-tengerből


A Jericho termékek gyártója több, mint 20 éve elsőként kezdett termékeket kifejleszteni Holt-tengeri sókból, ásványokból és fekete iszapból, valamint növényi kivonatokból. Kiváló minőségű termékeikkel élen járnak a természetes egészség- és szépségipar piacán. Nem használnak állati eredű összetevőket és nem tesztelték állatokon a termékeket. Csúcsminőségű kozmetikai termékek elérhető áron. A Jericho termékeket világszerte használják, köztük olyan nagy világcégek is, mint a Wella, a Walgreens, vagy a Hilton International.


Anti-cellulitisz gél

Eredeti holt-tengeri ásványok, természetes olajok és a bibliai növények völgyéből származó virágok alkotják. Gazdag testápoló kombinációja páratlan. Bőrtápláló, és megfiatalí­tó működése visszaadja a bőr természetes rugalmasságát. Hatékonyan használható cellulitisz kezelésre. A masszázskrémben lévő anyagok bőséges mennyisége a bőrben a vér mikrocirkulálását motiválja.

Nappali hidratáló krém

Gazdag vitalizáló krém, minden bőrtipusra. A holt-tengeri ásványok gyógyító és szépítő ereje a bibliai idők óta ismert. Próbálja ki Ön is Kleopátra és Shába királynője, ill. korunkban több millió ember kedvenc szépítőszerét. Ezt a speciális hidratáló krémet holt-tengeri ásványi anyagokból és növényi kivonatokból kifejezetten az Ön arcának és nyakának bőrére készítették. A krém könnyen felszívódik, behatol a pórusokba, így a bőrt egyenletessé és egészségtől sugárzóvá teszi órákon át. Lehetővé teszi, hogy jobban ellenálljon a külső káros hatásoknak és a stressznek. A vér mikrokeringését aktiválja.

Éjszakai vitalizáló krém

Holt tengeri ásványi és növényi anyagokat tartalmazó, gazdag krém, minden bőrtipusra. Könnyen felszívódik és táplálja a bőrt, ezzel is gyorsítva aktiválódását. Visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát és serkenti a sejtregenerálódást. A vér mikrokeringését aktiválja. Természetes olajok, fehérjék, fekete iszap és sók tökéletes kombinációja. A Holt-tenger területéről begyűjtött növények kivonatát is tartalmazza.

Fekete iszap szappan

Ez az általános szappan főként a világhírű, a Holt-tenger partjáról származó fekete iszapból készül. Speciális összetétele finoman elősegíti a bőr (mély)tisztítását, ezért különösen ajánlott a problematikus bőr kezelésére. Pálma olajat is tartalmaz.

Szemgél

Ápoló, illatmentes szemránc krém (gél) minden bőrtípusra. Finom és egyedülálló holt tengeri ásványi anyagokat, fekete iszapot tartalmaz. Elsimítja a ráncokat és védi a szem körüli finom szöveteket. Könnyen felszívódik. Hidratál és véd a kiszáradástól. A gél segít megőrizni a bőr rugalmasságát, ezáltal is biztosítja a fiatalos megjelenést!

Revitalizáló és anti-age ásványi szérum

Az ásványi szérum olyan revitalizáló és anti-age (="fiatalító") komponensek és vitaminok kiváló keverékéből áll, mint a zöldtea-levél kivonat, Holt-tengeri ásványok és moszatok. A szérum bármikor használható akár make-up alá, akár anélkül arra, hogy hidratálja, kisimítsa és erősítse az Ön bőrét.
Használata: Nagyon pici mennyiséget kenjen az arc- és nyakbőrre. Különösen fontos a használata a szem és a száj körül, ott, ahol az apró mimikai ráncok is kialakulnak. Rendszeres használatával elérhető, hogy kisimuljon és újra rugalmassá váljon a bőr felülete.

Aloe Vera Gél

Az Aloe Verában és természetes Holt-tengeri sókban gazdag Gél enyhe érzéstelenítő, csillapító hatással van a viszkető, megduzzadt és fájó felületeken. Különösen javasolt erős napsugárzás okozta égések hűtésére, a kiszáradt bőr kezelésére.

Arctisztító tej

Holt-tengeri ásványokat és növényi kivonatokat tartalmazó finom termék, háromféle arctípusra. A Jericho arctisztító mélyen behatol a sminkbe, a szennyeződésekbe, illetve a zsíros felületekbe és a bőrt tökéletesen megtisztítja.

Arctonic

A Jericho Tonik a holt-tengeri ásványok és növényi kivonatok egyedülálló kompozícióját tartalmazza. Ezt a speciális tonikot az arc és a nyak alapos tisztítására fejlesztették ki. Nem hagy smink nyomokat, szennyeződéseket és zsíros foltokat. Visszaállítja a bőr nedvességének természetes PH egyensúlyát.

Fekete iszap testre

Természetes iszap és ásványi anyag tartalmú készítmény. Testre tisztító, gyógyító hatású, revitalizálja a bőrt. Stimulálja a vérkeringést és hatásosnak bizonyult a reuma kezelésében.

Lehúzható ásványi maszk

Gazdag Holt tengeri ásványokban és Melissa kivonatban. A maszk lehúzza a bőr holt celláit, a felső bőrréteget.
Asszimilálja a természetes cellákat elősegiti a vér cirkulálását. Vitalzálja, energizálja bőrét. A Holt tengeri só és a Melissa növényi kivonat a bőr alsóbb rétegeit is eléri.

Tisztító iszap maszk

Az egyedülálló tisztító iszap maszk friss és ragyogó megjelenést ad az arszínnek. Kifejezetten Holt-tengeri fekete iszapot és méviaszt tartalmaz. Ez a teljesen természetes maszk fokozza a sejtmegújulást, revitalizálja a bőrt, puhitja a pórusokat. A hozzáadott levendula és avocado olajak csillapító, nyugtató hatásúak, miközben hidratálják a bőrt. A B5 és E Provitaminok megújítják a bőrt. A maszk használható normál és száraz bőrre, ezek kombinációjára, valamint zsíros bőrre is.

 

A gyártó honlapja: http://www.jerichocosmetics.com/

 

A termékek megrendelhetőek a YessPlus web-áruházban, az Exkluzív termékek, azon belül a Holt-tengeri kozmetikumok menüpont alatt:

http://www.yessaruhaz.hu/H-14674

 

Ha Ön másoknak ajánlja a Jericho kozmetikumokat, jövedelemre tehet szert. Részletek a Pénzkereset menüpont alatt.

Linktár Network
Magyar
Linkgyûjtemény
Linktár