Dr. Hummel Mikrorostos BIOgél   •   Aranykolloid oldat   •   Ezüstkolloid oldat   •   Rézkolloid oldat

Ezüstkolloid oldat

Az ókori görögök és rómaiak már felhasználták az ezüst jótékony hatását: ezüst edényekben tartották italaikat, melyek így hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek megfigyelték, hogy a tej hosszú ideig nem savanyodik meg, ha egy ezüstdollárt tesznek bele. Az ezüst esszenciális nyomelem mind a növények és az állatok, mind az emberek számára. Már az orvosi kutatások is fényt derítettek az ezüst és a szervezetünket védő immunrendszer közötti szoros kapcsolatra.

Az ezüstkolloid és hatása a modern eszközök megjelenésével, illetve az elektrolízissel vált ismertté. A kolloidokkal Tomas Graham angol vegyész kezdett foglalkozni, az 1800-as évek végén. Megállapította, hogy azok az elemek, melyek könnyen kristályosodnak, az élőlények sejtmembránjain szintén könnyen áthatolhatnak.

A jó minőségű elektrolízises ezüstkolloid átlátszó-, víz- vagy világos sárgás színű, pozitív töltésű ezüst ionokat és 1-10 nanométeres (10-100 angström) negatív töltésű ezüst-részecskéket tartalmaz, melyek nem ülepednek le, mivel állandó Brown-mozgásban vannak.

A jó minőségű elektrolízises ezüstkolloid átlátszó-, víz- vagy világos sárgás színű, pozitív töltésű ezüst ionokat és 1-10 nanométeres (10-100 angström) negatív töltésű ezüst-részecskéket tartalmaz, melyek nem ülepednek le, mivel állandó Brown-mozgásban vannak.

Orvostudományilag bizonyított, hogy ez a kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Az antibiotikumok legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képesek kiirtani, az ezüstkolloid viszont közel 650-et Dr. Robert O. Becker jelentése szerint (forrás: Science Digest magazin, 1978. március). Igen jelentős a csontregeneráló hatása is, több mint 50%-kal csökkenti a csontgyógyulás időtartamát, továbbá elősegíti a bőr és más finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen tartja azokat.

Dr. Gary Smith szerint a kolloid ezüst (ami kis mennyiségben a növényi táplálékokban is jelen van) nélkülözhetetlen a szervezet védekezési rendszerében. Számos tanulmány ír a kolloid ezüst egyéb gyógyító hatásáról, többnyire fertőző vagy vírusos betegségek pl. AIDS, herpesz, gombásodás, candida, szifilisz, az őzkullancs okozta Lyme-kór stb. esetében, sőt, még a rák ellen is sikeresnek bizonyult.

A modernkor gyógyítási eredményeit a nyolcvanas évek végén jegyezte fel Dr. Robert O. Becker, aki egy személyben volt maga a beteg és a gyógyító. Állítása szerint a rákos sejtek nem pusztultak el a gyógyulás során, hanem regenerálódtak, majd visszatértek a normális sejtek sorába. Többen megerősítették azt az állítást, mely szerint az immunrendszer munkájának hanyatlása összefüggésbe hozható a test ezüsthiányával. Ha viszont testünk megfelelő mennyiségű ezüstöt tartalmaz, bármely sejt képes a regenerálódásra. Csökken a szervezetben jelen lévő gyulladás, és megmutatkoznak az antimikrobális, gombaellenes és antibiotikus hatás jelei.

A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst hatására egy kiválóan működő második immunrendszer alakul ki a szervezetben. Fertőtlenítő és betegségmegelőző hatása mellett alkalmas már kialakult betegségek gyógyítására, illetve a gyógyulás elősegítésére is. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha az ezüstkolloid akár csak apró nyomokban, de jelen van a szervezetben.

Ez a termék milliomodrésznyi, nagyon finom részecskékből álló, teljesen homogén oldat, elkészítéséhez tisztított vizet használtak. Nem tartalmaz vegyszereket, stabilizátort, festéket, kötőanyagot vagy bármilyen más adalékot. Belsőleg és helyileg alkalmazandó.

Hogyan hat?

Az egysejtű élőlényekbe (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) kerülve gátolja azokat az enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, így azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja, szaporodásra képtelenné teszi őket, így segíti kiürülésüket a szervezetből. Hat percen belül minden kórokozót elpusztít. Tesztek igazolják, hogy a vastagbélben élő szervezetbarát baktériumokat ez nem érinti, mivel az ezüstkolloid a vékonybélben felszívódik.

Használata javasolt gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, és a testben megbúvó fertőzéses betegség, gyulladás esetén. Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: helyreállítja a máj anatómiai szerkezetét, illetve erősíti a májműködést, fokozza a méregtelenítést.

Torokgyulladásra, szájnyálkahártya és fogínypanaszokra, szemgyulladásra, külsőleg lemosásra, borogatásra, bőrbajokra ajánlott. Allergia esetén gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás tüneteket, illetve a tüdőgyulladást és az egyéb légzőszervi és orrüregi fertőzéseket. Reuma, ízületi panaszok, leukémia, szifilisz és vérélősködők, Lyme-kór, nyirokérgyulladás, gyomorfekély, pattanások, gombás fertőzések, szemgyulladás, fülgyulladás, a szájnyálkahártya fertőzése és sérülése, valamint herpesz esetén is hatásosnak bizonyult.

Alkalmazása

Szájon át közvetlenül, gargalizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblítéssel a szájnyálkahártya- és fogínypanaszoknál, semlegesíti a fogszuvasodást, megszünteti a kellemetlen leheletet. Használható szájöblítő és gargalizálószerként is. Irrigálásra hüvelyfertőzésnél, szemcseppként szemgyulladásnál.

Ideális élelmiszertartósító. Gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk vele, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést. Kiváló a hűtőszekrény szagtalanítására is.

Belsőleg

Allergia, szénanáthánál. Gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás megbetegedéseket, a tüdőgyulladást, staphylococcusos és streptococcusos fertőzéseket, a légzőszervi és orrüregi fertőzéseket. Reumánál, ízületi panaszoknál, tüdőgyulladásnál, agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélősködők esetén, Lyme-kórnál, nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél. Mivel az emésztést nagymértékben segíti, megakadályozza a puffadást. Sikeresen alkalmazták már toxémia, kolera, malária, lepra, bubópestis esetén, cukorbajnál, sőt AIDS-es betegeknél is.

Külsőleg

Pattanások, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzések, bőrrák esetén, szemgyulladásnál (kötőhártya-gyulladás) fülgyulladásnál, száj nyálkahártya-fertőzésnél és -sérülésnél, herpesznél, égés-fagyás esetén, szemölcsök ellen. Napégésre fantasztikus! Egyébként az USA-ban több égésklinikán csak ezt használják.

Alkalmazzuk közvetlenül vágott sebekre, horzsolásokra és nyílt sebekre, esetleg tegyünk pár cseppet egy kis kötszerre, sebtapaszra, - hogy lerövidítsük a gyógyulási időt. Befújhatunk vele ekcémát, viszkető felületeket, pattanásokat, szúnyogcsípést vagy bármilyen bőrbetegséget. Használhatjuk szem és fülfertőzések, körömágyi, lábujjköröm és fülgombásodás ellen. Fújjuk a lábujjak közé, combhajlatba, hogy megszüntessük a bőrviszketést, lábujjak közti kipállást, gombás fertőzéseket, kiütéseket. Megszünteti a korpásodást, a psoriasist és a bőrviszketést.

A kertben

Jól használhatjuk az ezüstkolloidot a kertben is, mivel növények bakteriális, gombás és vírusos betegségeit is lehet vele gyógyítani. A növények növekedésére is pozitívan hat. Egyszerűen permetezzük a levelekre és a talajra. Elpusztítja a nemkívánatos mikroorganizmusokat a virágföldben és az öntözőrendszerekben. Megszünteti a növényi rozsdát és penészt, valamint a fa korhadását. Szinte minden növénypatogénre hatásos. Zöldségek és gyümölcsök az ilyen fajta kezelés után nem penészednek, nem erjednek. Keverjünk vágott virágok vizébe.

Az állatgyógyászatban is használatos, például égések, marások, harapások, gyulladások és fertőzések gyógyítására, valamint hatásos gyógyszere a kutyák parvo vírusfertőzésének.

Az persze nem állítható, az ezüstkolloidról, hogy szuper szer, de azt sem lehet letagadtatni, hogy vannak rendkívüli tulajdonságai.

Dózis belsőleg:
Fogyasszunk napi 2x1 teáskanálnyit tisztán vagy napi 1 teáskanállal megelőzés céljából.
Fontos, hogy lenyelés előtt, pár percig tartsuk a szánkban, öblögetve!

Figyelem: Ha sötét üvegben, hűvös, sötét helyen tartjuk, akkor min. 2 évig eláll!


Forrásmunkák:

- "Silver, Our Mightiest Germ Fighter," Science Digest, 1978. március
- Dr. Paul Farber: The Micro Silver Bullet, A Preliminary Scientifically documented Answer to the Three Largest Epidemics in the world: Lyme Disease - Aids Virus - Yeast Infection - (and the Common Cold) 1997
- Prof. Ronald J. Gibbs: Silver Colloids - Do They Work? 1999.
- Dr. Robert O. Becker: The Promise of Electromedicine, the Perils of Electropollution, Cross Currents, 1991


További információ a YessPlus web-áruházban:

Ezüstkolloid megvásárolható itt...

 

Ha Ön másoknak ajánlja az Ezüstkolloid oldatot, jövedelemre tehet szert. Részletek a Pénzkereset menüpont alatt.