MLM   •   YessPlus   •   Egészségmegőrzés   •   Viccek

Termékeinkről írják...

Dr. Hummel Mikrorostos Biogél

"Mivel eléggé savas a gyomrom és több alkalommal émelygek a feketekávétól. Általában gyümölcsöktől, savanyúságoktól, szénsavas üdítőktől savtúltengésem van. Amióta a biogélt veszem be étkezés előtt, azóta normalizálódik a gyomrom állapota. Két hónapos kúra után rendbe jöttem. Igen, bevált a módszer."

"Az idő előre haladtával jelentkeztek gyomor problémáim,amin a hummel rostosgél tökéletesen segít,elértem azt nem kell savlekötőt szednem a gyomrom nem fáj, emésztésem rendbe jött."

"Anyósom barátnőjének évek óta  nem működik a pajzsmirigye és ennek egyik következménye hogy a bélmozgások is hihetetlenül lelassultak. Több hashajtóval és rostdús táplálkozással is ugyekezett segíteni magán de volt olyan hónap hogy többször ment el bélmosásra (nem egyszerű beöntésre). A bigélhez sem fűzött nagy reményeket de egy próbát azért megért. Azóta szinte minden nap, magától is megoldódik a gondja, nagyon reméli hogy folyamatosan kapható lesz."

 

Ezüstkolloid

" 2007. decemberében elkaptam egy csúnya vírusos hasmenést. Ennek következtében folyamatosan a Wc-re rohangáltam, emellett pedig belázasodtam, és nagyon fáradtnak éreztem magam, és étvágyam sem volt. Ekkor nagyobb mennyiségben kezdtem fogyasztani az ezüstöt (3 – 4 óránként ittam egy fél kupaknyit) a gyorsabb gyógyulás érdekében. Így végül kevesebb mint két nap alatt teljesen rendbe jöttem. Azóta napi egy kupakkal iszom. Mostanáig lassan egy év telt el, és mindössze egyszer voltam beteg, ami azért is nagy szám, mert én magam jelenleg még egy általános iskola büféjében dolgozom, ahol bizony nap mint nap megfordul jó néhány gyerek, betegséggel és anélkül egyaránt.  Egy enyhe torokfájásom volt, de az is gyorsan elmúlt, miután növeltem a bevitt ezüst kolloid mennyiségét. "

"A lábizzadás ellen kitűnő a hatása. Meggátolja a további izzadást, sőt a cipőbe is lehet befújni szóróflakon segítségével. Ajkamon herpesz keletkezett, bedörzsöltem vattával és másnap elmúlt."

"Nagyobbik leányom, aki 18 éves, arcbőre pattanásos, mitesszeres, ráadásul hatalmas gyulladt foltok voltak az arcán (állán, arcán, homlokán). Egy hét után, napi 2x-i ezüstkolloidos arc áttörléssel a piros foltok eltűntek az arcáról. Kisebbik leányom,16 éves, egy éjjel 40 fokos lázzal és nagyon fájó, gyulladt torokkal került orvoshoz. Felkészítettek, hogy több napig lesz ilyen magas láza, antibiotikumot írtak neki. Napi 3x1 evőkanál ezüstkolloid mellett ( az antibiotikumot nem szedte) már nem lett magas láza, csak hőemelkedése. A torka 5 nap alatt helyre jött."

"3 hónapos volt a lányom, mikor rajta is, mint a nővérein elkezdtek megjelenni az ekcémás foltok az egész testén. Az ezüst kolloidon rajta van hogy 8 év alatt nem alkalmazható ezért előbb konzultáltam a védőnővel. Beleegyezésével a fürdővizébe kezdtem el adagolni az ezüstöt, minden este kb. egy kanálnyit. Pár nap múlva látszott a javulás. Két hétig folytattam. A bőre olyan szép amilyennek illik."

"A párom lábán több, mint fél éve folyamatosan rajta volt a fekéjes jellegű, mindig megújuló seb. A bőrgyógyász már különböző krémeket adott rá, hormontratalmúakat is, de még csak javulást sem ért el nála. Az ezüst kolloiddal naponta kétszer háromszor nedvesítettük meg a felületet és egy hét múlva a seb megváltozott varrasodni kezdett és a széleinél összehúzódni. Mostanra teljesen meggyógyult. Köszönjük!"

 

Aranykolloid

"Amit nagyon szeretek az az Aranykolloid, melyet a gyermekem részére vásároltam. Azóta sokat javult a koncetrációs képessége, a tanárai is jelezték, hogy jobban figyel az órán, s aktívabb is."

"Csonthártya gyulladással szenvedtem, több sugár, és elektromos kezelésen átestem, Rettegtem az őszi cipő viseléstől eléggé sántítottam, mivel a sarkamban folyamatos lüktető fájdalom volt. Kettő üveg Arany kolloid szedése után a fájdalom megszűnt."

"Az Arany kolloid szedése reggel 1 kávéskanállal és az Easy Sleep este lefekvés előtt segített leszokni a xanax nyugtatóról amit fél éve kezdtem el szedni, már egyáltalán nincs szükségem rá."

"Előzetesen annyit kell elmondanom magamról, hogy tavaly áprilisban ismertem meg a fém (arany, ezüst, réz) kolloidokat, és azóta valamennyit több-kevesebb rendszerességgel fogyasztom. Az a tapasztalatom, hogy egymás hatását erősítik. Az aranykolloiddal kapcsolatosan két kedvező tapasztalatom is van.
1. Több mint harminc éven keresztül rendszeresen kaptam fizioterápiás kezeléseket csípőizületi kopás és a gerinccsigolyák közötti meszesedés miatt. Mióta az aranykolloidot fogyasztom, fájdalmaim majdnem teljesen megszüntek, és az időjárásváltozásokat szinte meg sem érzem.
2. Inzulinfüggő cukorbeteg vagyok, és magas a vérnyomásom is. Ez miatt elég szigorú diétát kell tartanom. A sör számomra szigorúan tilos, de néha felmentést adtam magamnak néhány korsó erejéig, aztán küzködhettem a cukrommal, meg a vérnyomásommal. Miután néhány hónapja fogyasztottam az aranykolloidot észrevettem, hogy nem esik jól a sör. egy pohárnyi még igen -étkezés után-, de a második pohárral már nem tudom meginni."

 

További tapasztalatok olvashatók az erre a célra létrehozott oldalon: http://www.wpl.hu/users/termektapasztalatok/index.html

otthoni munka, internetes munka, távmunka, egészség, pénz, hálózatépítés, mlm, partnerprogram, pénzkereset, mellékállás, jövedelem, bélflóra, bio, vitamin, táplálékkiegészítő, reuma, kozmetikum Internet-work Távmunka Egészség Szilágyi család Távmunka Információs Lap Hordozókendő, kenguru Angol nyelvkönyv, angoltanulás Nyaralás horvátország, dél dalmácia, kemping, apartman horvátország Háztartási gépek, mosogatógép, mosógép, mosódió, hűtőgép, mikrohullámú, porszívó Kerti gépek, fűnyíró, sövényvágó, motorfűrész, láncfűrész, kapálógép, permetező Csikósmágnes a hűtőmágnes Mondóka-tár, mondókák, versek, dalok, mesék gyerekeknek Segal Victor Timedesign generálkivitelezés Mamapakk AloeFloridaFLP Bárdogdesign Jelenet Cukorfalat Kelleibt Judit-Jelenet Kunmadaras motorsport Halászcsárda - Szap Trézs Kozmetika IceLine Jégszobrászat Kávébolt.net Ajándékbolt, festmények, kézműves termékek NaturalDental Danubia Asset Management Kada Hajszalon Kenwood, Kicker, autóhifi