Dr. Hummel Mikrorostos BIOgél   •   Aranykolloid oldat   •   Ezüstkolloid oldat   •   Rézkolloid oldat

Aranykolloid oldat

Az aranykolloid oldat teljesen természetes ásványi étrendkiegészítő anyag.

Ízületi gyulladások esetén hatásosan csökkenti a fájdal-makat, csillapítja a duzzanatot, javítja az ízületek moz-gását. Csökkenti a stressz káros hatásait, javítja az agy-működést és megújítja az idegrendszert.

Fogyasztásakor a depresszió, a búskomorság, a levertség, a szo-rongás, a félelmek oldódnak és a betegek kellemes közérzetről számolnak be. Ez az "euforizáló" hatás szinte minden betegség esetén jótékony hatású, növeli a beteg gyógyulásba vetett hitét, fokozza életkedvét.

Növeli az elme élességét és a koncentráló képességet.

Hatásosnak találták a figyelemhiány és a hiperaktivitás kezelésére.

Emeli azenergiaszintet és a libidót.

A szívre kiegyensúlyozó és harmonizáló hatással van, szabályozza a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhőmérsékletet. Eredményesen használják alkohol-, nikotin-, koffein- és szénhidrátfüggőség csökken. Asztmás betegeknél enyhíti a tüneteket. Egyéb gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, és nem befolyásolja hatásukat.

Az emberiség történetében az arany gyógyszerként való használatának az első leírása a Bibliában lelhető fel. Türelmetlenségre és feszültség enyhítésére adta Mózes a népének. Amikor Mózes lejött a Sínai hegyről a tízparancsolattal, azt látta, hogy népe az arany ékszereikből egy aranyborjú formájú bálványt készített magának.
"Leültek enni és inni és felkeltek játszani." Végül elunták a Mózesre és az Isteni üzenetre való várakozást, és elhatározták, hogy a bálványt fogják imádni. Isten makacsnak és keményfejűnek hívta őket. Aztán az Exodus 32, 19. és 20. bekezdése azt mondja:
19 "Amikor aztán a tábor közelébe ért, és meglátta a borjút és a táncokat, igen megharagudott. Ledobta kezéből a táblákat, és összetörte azokat a hegy tövében. 20 Aztán megragadta a borjút, amelyet készítettek, elégette, porrá zúzta, beleszórta a vízbe, és megitatta Izrael fiaival."

Az ősi egyiptomiak már több mint 5000 évvel ezelőtt fogyasztottak aranyat mentális, testi és spirituális tisztítás céljára. Úgy tartották, hogy a testben az arany stimulálja az életerőt, és minden szinten emeli a vibráció szintjét.

A kínaiak leghíresebb alkimistája, Ko Hung (281-361) hirdette elsőként az oldott aranyat tartalmazó életelixírnek a fiatalító, életet meghoszszabbító hatását, melynek legendája innen került át az arab alkimistákhoz, s közvetítésükkel terjedt tovább Európába.

Paracelsus (1493-1541) az orvosi vegytan, a jatrokémia megalapítója, több hatékony gyógyszert fejlesztett fémes ásványokból, többek között aranyból is. A fémsókat belsőleg szedette gyógyíthatatlannak tartott betegeivel, és nagy sikereket ért el velük a gyógyítás terén.

A középkori Európában rendkívül népszerűek voltak az aranybevonatos tabletták és az "arany víz". Az alkimisták aranyporból kevertek italt a végtagfájdalmak enyhítésére. Ez az artritisz egyik legkorábbi említése. Az arany artritiszt gyógyító erejéről szóló hírek századokon át terjedtek, és még ma is legfőképp az aranyat használják a kezelésére.

Michael Faraday, a híres kémikus, 1857 körül készített először elektrolízissel tiszta, rendkívül stabil aranykolloid oldatot, amelyet az angol Természettudományi Múzeum még ma is őriz.

A világhírű német bakteriológus, Dr. Robert Koch felfedezte, hogy a TBC-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes. 1905-ben orvosi Nobel-díjat kapott.

Az USA-ban már 1885 óta alkalmazták a kolloid aranyat az iszákosság kezelésére, mivel enyhíti az alkohol iránti vágyat, és még ma is használják az alkohol-, koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Felismerték, hogy gyógyítja a szívet, javítja a vérkeringést. Hagyományosan használják bőrfekélyek, égések, bizonyos idegvégződés operációk kezelésére is.

Az 1900-as évek legelején gyakran ültettek a bőr alá aranylemezkéket a gyulladt ízületeknél, mint például a könyök, vagy a térd. Hatására a fájdalom enyhült, vagy teljesen megszűnt. Az ízületi gyulladások (reumatoid artritisz) kezelésére 1927 óta folyamatosan használnak aranyat.

1935 júliusában a Clinical, Medicine & Surgery című orvosi folyóirat megjelentette az "Aranykolloid a gyógyíthatatlan rákos esetekben" című cikket, amit Edward H. Ochsner, a chicagoi Augustana Hospital tanácsadó sebésze írt. Ebben ez olvasható: "Amikor már nincs remény a gyógyulásra, az aranykolloid segít meghosszabbítani az életet, és sokkal elviselhetőbbé teszi azt mind a beteg, mind pedig az őt gondozók számára, mivel a végső leromlást lassítja (általános fizikai legyengülés, alultápláltság, gyakran valamilyen krónikus betegséggel társulva), jelentősen csökkenti a fájdalmakat és a rossz közérzetet, továbbá - az esetek nagy többségében - az ópiumkészítmények iránti vágyat".

Dr. Nilo Cairo és Dr. A. Brinckmann: Materia Medica (Sao Paulo, Brazília, 19. kiadás, 1956.) című sikerkönyvében az aranykolloidot tartják a legjobb elhízás elleni szernek.

Dr. Guy E. Abraham és Peter B. Himmel 1997-ben írt tanulmányukban megállapították, hogy kolloid arannyal hatékonyan lehet kezelni a reumatoid artritiszt, és a fémes állapotú aranyrészecskéket tartalmazó aranykolloidnak nincsenek mellékhatásai, szemben az aranyvegyületekkel. Egy másik tanulmányukban kimutatták továbbá, hogy a kolloid arany javítja az agy teljesítményét, 3-4 héten keresztüli napi rendszeres aranykolloid fogyasztás akár 20%-kal is megnövelheti az IQ-t, javítja a koncentráló képességet és élesíti az elmét. Úgy gondolják, hogy a kolloid arany fokozza a testben és az agy felszínén az idegvégződések között a vezetőképességet, és ezáltal erősíti a mentális működést. Ez összhangban van Edgar Cayce azon véleményével, hogy az arany segít újjáépíteni az idegrendszert. Edgar Cayce ezt írta: "... megfelelően adagolva az arany és az ezüst majdnem duplájára növelheti az élettartamot."

Az arany hatásos gyógyszer a krónikus, szisztémás kortikoszteroid-függő asztmás betegeknél is. Tartós kezelés során csökkentették a panaszokat, a bronchusok hiperreaktivitását, és alkalmazásukkor csökkenteni lehetett a glukokortikoid adagját.

2002-ben ausztráliai és új-zélandi kutatók arany és ezüst felhasználásával olyan rákellenes gyógyszereket készítettek, amelyek egerek méhében a rákos sejteket hatékonyan pusztították el anélkül, hogy az egészséges sejteket is elpusztították volna!

A biokémikusok is használják az aranyat fehérjevegyületekben, hogy új életmentő gyógyszereket állítsanak elő. Egy, az AIDS kezelésére szolgáló új aranyvegyületet tesztelnek, mivel olyan képessége van, hogy gátolja a vírusok szaporodását a fertőzött sejtekben.

Néhányfajta rákbetegség kezelésében is alkalmazzák. Mikroszkópikus aranylemezkék injekciója segít feltartóztatni a prosztatarákot. Petefészekrákot is kezelnek kolloid arannyal, és az aranygőz-lézer megöli a rákos sejteket, de az egészséges sejteket nem károsítja.

Kolloid ezüsttel együtt naponta használva támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét (erősíti az immunrendszert!), és elősegíti a vitalitást és a hosszú életet. Ezüst- és aranykolloid szedése közben min. fél órának el kell telnie a jobb felszívódás érdekében.

Amint a modern tudósok és orvosok felfedik mindazt, amit úgy tűnik, őseink mindig is tudtak, lassan, de biztosan újra felfedezzük az arany csodálatos gyógyító tulajdonságait.

A jó minőségű aranykolloid oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták!

Dózis belsőleg:

Felnőtteknek a napi adagja 2x1 teáskanál. Gyerekeknek 1 teáskanál (5ml). Evés előtt 5-10 perccel kell bevenni, hogy maximálisan felszívódjon.Forrásmunkák:
- Dr. Balázs Lóránt: A kémia története, 1996.
- Schilling: Der inform. Arzt. 3, 291-298, 1975.
- Knoll József: Gyógyszertan, Budapest, 1983.
- Reumatológiai Zsebkönyv, Budapest, 1993.
- Gyógyszertan (szerk. Fürst Zsuzsanna), 1998.
- Humán farmakológia (szerk. Vizi E. Szilveszter), 2002.
- Guy E. Abraham and Peter B. Himmel: "Management of Rheumatoid Arthritis: Rationale for the Use of Colloidal Metallic Gold", J. Nutr. Med., Vol. 7, Dec. 1997.
- BOIRON laboratórium: Homeopátia mindenkinek mindenkorra (2003).


További információ a YessPlus web-áruházban:

Aranykolloid megvásárolható itt...

 

Ha Ön másoknak ajánlja az Aranykolloid oldatot, jövedelemre tehet szert. Részletek a Pénzkereset menüpont alatt.